Walter Zenga a fost dat afară de Cagliari - oficial

Walter Zenga a fost dat afară de Cagliari - oficial

Antrenorul italian de fotbal Walter Zenga a fost demis de gruparea de Serie A Cagliari Calcio, după o serie de rezultate foarte slabe, după reluarea fotbalului post-pandemie.

În ultima etapă de Serie A, Cagliari a pierdut sâmbătă cu scorul de 3-0 în fața marelui Milan, urmând ca cel mai probabil echipa din Sardinia să termine sezonul pe locul 13, cu 45 de puncte.

După reluarea fotbalului în Peninsulă, Cagliari se poate lăuda cu Zenga pe bancă cu doar 3 victorii în 13 partide. Au fost și patru remize, apoi și alte cinci înfrângeri.

ADVERTISING

Într-un interviu pe care l-a acordat site-ului oficial la plecarea sa, Zenga spune că este mândru de tot ce a făcut la gruparea în roș-albastru: ”Președintele a decis să mă schimbe și este dreptul său să acționeze pentru binele societății pe care o conduce. Personal nu am ce să-mi reproșez în această ultimă perioadă, în acest moment era complicat să fac mai multe.

Vreau să mulțumesc tuturor. De la managerul echipei până la maseuri, și bineînțeles băieților care mi-au permis să trăiesc o experiență pe care nu o s-o uit și pe care o s-o port cu mine mai mereu”, a punctat Zenga, fost antrenor la Steaua, Dinamo sau FC Național aici în România.

ADVERTISING

La începutul lunii martie, când a preluat formația, Cagliari era pe locul 11.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇