Vito Mistrati, surprins de ce a găsit la CFR Cluj: "Era pe viață și pe moarte"

Vito Mistrati, surprins de ce a găsit la CFR Cluj: "Era pe viață și pe moarte"

Mijlocașul danez Vito Mistrati a vorbit despre experiența din tricoul lui CFR Cluj.

El a afirmat că a fost complet surprins de intensitatea găsită la CFR Cluj, dar spune că per total experiența în România este bună, chiar dacă nu s-a impus.

”A fost foarte frustrant. Am început foarte bine, dar apoi m-am accidentat și nu m-am întors. Multe lucruri s-au întâmplat și este o mentalitate diferită, o altă cultură, nu ca în Scandinavia. Era pe viață și pe moarte. Nu pentru că nu aveam abilități, dar mi-a fost greu psihic și am învățat multe.

ADVERTISING

Am câștigat o experiență pe care o voi lua cu mine toată viața, am devenit un jucător mai puternic. Nu sunt dezamăgit că am fost acolo. A fost o experiență bună - grea, dar bună. Am crescut ca om și ca fotbalist, așa că sunt mai bun decât înainte să plec în România.

Am învățat multe despre cum poate fi viața de fotbalist. Nu totul este un pat cu petale de trandafiri. Deși ești bine plătit, uneori crezi că nu merită, pentru că e greu să fii departe de familia ta. Din șase luni, trei le-am locuit într-un hotel”, a declarat Vito Hammershoy-Mistrati, conform DigiSport.ro.

ADVERTISING

Mistrati a semnat cu IFK Norkoping după plecarea de la CFR. Transferul este unul definitiv, iar campioana României va primi 300.000 de euro în schimbul mijlocașului.

Totodată, CFR Cluj va păstra și 15% dintr-un eventual viitor transfer al jucătorului.

Vito Hammershoy-Mistrati are 30 de ani și este evaluat la 550.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.

El a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut de la Randers, în schimbul a 400.000 de euro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!