Victorie entuziasmantă pentru CSM București în Liga Campionilor

Victorie entuziasmantă pentru CSM București în Liga Campionilor

CSM București a realizat un adevărat galop de sănătate pe teren propriu la debutul în 2024 în cupele europene, bifând o victorie clară cu Buducnost Podgorica din Muntenegru.

Fetele antrenate de Adi Vasile s-au impus cu scorul de 44-26, în etapa cu numărul 9 a fazei grupelor principale din Champions League. A fost cel mai mare scor din istoria „tigroaicelor” în Liga Campionilor și de asemenea cea mai mare diferență de goluri (+18).

Prima parte a fost una în care campioana României efectiv s-a distrat cu fosta câștigătoare de Champions League. A fost 24-15 scorul, plus 9 așadar pe tabelă. Neagu și Ingstad și-au continuat recitalul și în repriza secundă, ducând scorul la mari proporții, CSM depășind borna 40 la goluri marcate chiar.

Tigroaicele câștigaseră și ultimele 4 meciuri directe cu trupa din Podgorica. CSM avea oricum o serie bună de rezultate. Cu două victorii în ultimele trei meciuri din grupă, 29-24 cu Buducnost și 30-23 cu DVSC Schaeffler, CSM începea partida cu un moral bun.

ADVERTISING

Aproximativ 2.500 de fani au fost prezenți la meci, în Sala Polivalentă din București.

În clasament, CSM urcă pe 3 cu 11 puncte la activ, sub Gyor și Odense, care au 18, respectiv 12 lungimi. Mai sunt 5 etape de disputat din faza grupelor. Amintim că sâmbătă, în cealaltă grupă, Rapid a fost învinsă la Krim în ultima secundă, după ce a condus 59 de minute, scor 25-24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇