Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul din U Cluj - FCSB: Greșeala majoră sesizată

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul din U Cluj - FCSB: Greșeala majoră sesizată

Ion Crăciunescu a dat verdictul de specialist după arbitrajul din U Cluj – FCSB 0-0, din etapa a 26-a din Superliga.

Fostul mare arbitru a spus că Federico Anselmo trebuia eliminat în minutul 20 al meciului, după ce l-a lovit cu cotul în față pe Ovidiu Popescu. Este o greșeală majoră făcută de Ovidiu Hațegan și sesizată de Ion Crăciunescu.

”Aoleu! Roșu. Cinci de roșu. Păi, când sari la cap și te duci cu mâna sus și apoi o duci și în spate și-l lovești cu cotul în față pe adversar… Ce, trebuie să-i scoți toți dinții? Sau ce trebuie să faci ca să iei roșu? Roșu clar”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

ADVERTISING

În plus, Crăciunescu a analizat și faza la care FCSB a solicitat penalty la un duel în careu între Octavian Popescu și Roger.

”Haideți să vedem cine joacă mingea. Joacă mingea jucătorul cu numărul 10, Octavian Popescu. Și jucătorul cu numărul 8 ce face? Îi dăm credit arbitrului, dacă nu putem trage o concluzie. Eu nu văd clar că este 11 metri. Este un contact între cei doi”, a mai spus Crăciunescu.

U Cluj și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa a 26-a din Superliga României. Dan Nistor a ratat un penalty pentru clujeni în minutul 17.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!