Verdict dur pentru atacantul Adrian Petre: Va trebui să plece de la FCSB

Verdict dur pentru atacantul Adrian Petre: Va trebui să plece de la FCSB

Adrian Petre nu a sosit de foarte mult timp la FCSB, însă nu a primit deloc destule șanse, mai mereu a fost înlocuit la pauză, iar acum odată cu venirea lui Sergiu Buș pare să fie sortit uitării pe banca de rezerve.

Petre, 22 de ani, sosit la FCSB din Danemarca de la Esbjerg, este sfătuit de un fost oficial stelist să plece în vară de la echipa în roșu și albastru, daca mai vrea să prindă minute de joc.

"Adrian Petre a avut câteva oportunități de a marca în trecut, niște ocazii foarte clare în unele jocuri pe care nu le-a fructificat, mai ales în turul semifinalei de Cupă cu Dinamo. Asta nu i-a prins bine ca moral, va fi greu să își revină la FCSB. Părerea mea e că dacă are o oportunitate ar trebui să plece. E greu, e apăsătoare situația lui acum la FCSB", a fost reacția lui Helmuth Duckadam, fostul portar de legendă de la Sevilla în 1986 și fostul președinte de imagine al lui FCSB.

Declarația lui Duckadam pentru emisiunea Ora exactă în sport de la SportX, duminică dimineața
ADVERTISING

De când a venit la gruparea din București, Petre a bifat doar 11 meciuri, în care a marcat două goluri, fiind cotat acum la 1,1 milioane de euro.

Gigi Becali a plătit pentru el suma de transfer de 500.000 de euro.

FCSB - Dinamo: 1-0, gol Adi Petre in minutul 2 I Cupa Romaniei - semifinale. In tur 3-0

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇