Vadim Rață, primele dezvăluiri după experiența ratată la FCSB: „Cum aș fi putut să mă adaptez eu?”

Vadim Rață, primele dezvăluiri după experiența ratată la FCSB: „Cum aș fi putut să mă adaptez eu?”

Vadim Rață, internaționalul moldovean, s-a despărțit de FCSB sâmbătă și s-a întors la fosta sa formație, FC Voluntari, pentru care a și evoluat în partida cu Rapid, scor 0-1.

El spune că nu regretă scurta sa experiență din Berceni, unde a evoluat în doar trei partide. Rață a ales revenirea la Voluntari pentru a juca fotbal.

„Băieții glumeau că am fost suspendat puțin. Asta e... se întâmplă în fotbal. M-am simțit bine astăzi chiar dacă am ajuns în cantonament abia ieri noapte.

Când m-am dus acolo am zis că ce o să-mi facă domnul Becali, o să mă bată? M-a bătut? Nu m-a bătut. Ce s-a întâmplat dacă m-a trimis înapoi? Eu puteam să rămân la acolo, să fac antrenamente și să-mi iau banii, dar am zic că pentru mine e mult mai important să joc fotbal. E totuși o dezamăgire pentru că eu cred că puteam să fac față acolo. Nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar ați văzut că până și ei au nevoie de timp pentru acomodare când schimbă clubul. Să vă mai spun și că mie agentul imobiliar nu a reușit să-mi găsească un apartament, ca să mă mut mai aprope de Berceni, în două săptămâni... Deci ce să mai zic de mine, să mă acomodez acolo?

ADVERTISING

FCSB s-a despărțit de încă un jucător: Și-a luat sâmbătă la revedere de la colegi

A fost o perioadă foarte scurtă. Am ajuns la echipă, am făcut un antrenament, iar a doua zi m-a băgat în meci. Al doilea meci, peste trei zile, am făcut doar antrenamente de tactică. Am jucat în spatele vârfului. La al treilea meci când am ieșit în prima repriză m-a băgat în bandă, deci nu în poziția mea”, a spus Vadim Rață la finalul meciului Voluntari - Rapid.

300.000 de euro ar fi trebuit să plătească Gigi Becali pentru Rață, care a primit doar compensații de 40.000 de euro de la FCSB după această plecare intempestivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!