Vacanțe urbane? Petrece într-un stil sport! Accesorii de calitate înaltă în magazinul sport Sportano.ro

Vacanțe urbane? Petrece într-un stil sport! Accesorii de calitate înaltă în magazinul sport Sportano.ro

A venit sezonul cald, cu zile însorite, apusuri târzii, vreme prietenoasă care te îmbie să ieși afară, să te bucuri de ce îți oferă viața. Trebuie să recunoaștem că iubim zilele călduroase, prielnice pentru întâlnirile cu prietenii, mișcare în aer liber, distracție și povești până la răsărit. Dacă anotimpul friguros te-a ținut mai mult în casă, acum e momentul să recuperezi. Chiar dacă mai e mult până la concediu, menține-ți tonusul ridicat și include sportul în rutina de zi cu zi.

Sportano îți pune la dispoziție echipamente complete și accesorii ideale sporturilor urbane. Așadar, adună-ți gașca sau familia și organizați plimbări sau întreceri pe bicicletă, tricicletă, skateboard, sau role. 

ADVERTISING

Vacanța la oraș, ocazia perfectă de a-ți pregăti corpul pentru vară

Cine spune că vacanțele în mediul urban sunt plictisitoare? Cine susține că timpul liber trebuie petrecut la munte sau la mare? Cu un dram de imaginație, inițiativă și produse cu livrare promptă oferite de magazinul sport, ai tot ce îți trebuie pentru o vacanță activă, plină de energie și dragoste de viață, alături de oamenii dragi. 

Intră pe https://sportano.ro/ și descoperă locul de întâlnire a tuturor categoriilor de sport, începând de la ciclism, skating, drumeții, trekking și până la sporturi acvatice. Magazinul promovează un stil de viață energic, în care sportul, setea de aventură și adrenalina sunt regula de bază. Așadar, preferi orele săptămânale de fitness, sesiunile de jogging în parc sau iubești aventura și escaladarea celor mai înalte culmi? Dorești să te apuci de un sport nou, sau ai deja unul preferat și visezi să atingi performanțe? 

276122358_157185956754211_2616576679218991354_n

Sportano include o gamă de produse universale, pentru începători sau avansați. Produsele atrag prin tehnologii și sisteme performante pentru confort și siguranță optime în timpul activităților, indiferent de nivelul de experiență. Produsele și-au câștigat pe merit popularitatea, grație materialelor de calitate superioară care garantează rezistență anti-uzură și care protejează sănătatea pielii, păstrându-și totodată calitățile chiar și după utilizări repetate. 

ADVERTISING

Sporturile urbane optimizează sănătatea mentală prin socializare

Magazinul de sport încurajează socializarea! Colecția de echipamente și articole sport se adresează atât bărbaților, femeilor, cât și copiilor. Prețuiește timpul de calitate petrecut cu persoanele apropiate, împărtășiți experiențe de neuitat și creați amintiri care vor rămâne multă vreme imprimate în memorie! Prin urmare, roagă-ți juniorul să te învețe cele mai cool scheme cu skateboard-ul, distrați-vă împreună în timp ce învățați, iar apoi organizați competiții amuzante.

Dacă dorești să obții picioare suple, ferme și puternice, dar nu ai timp pentru orele de fitness, atunci orientează-te către o pereche frumoasă de role. Nu-ți face probleme că vei arăta ridicol pe role, deoarece mulțumită noilor sisteme și tehnologii, aceste piese sunt destinate inclusiv adulților de toate vârstele. Pentru început, dacă nu ai experiență iar rolele te intimidează, poți exersa folosind patinele cu rotile. Acestea sunt prevăzute cu 4 roți și oferă o mai bună stabilitate. 

Sports woman training outdoors

Sporturile urbane daruiesc mediului inconjurător o pauză bine-meritată 

Magazinul sport recomandă o selecție diversificată de biciclete urbane pentru adulți și copii, ideale pentru relaxare și pentru iubitorii sporturilor ușoare. În plus, acestea sunt un bun prilej de a ocroti mediul înlocuind mijloacele de transport. Dacă ai un brand preferat, nu ezita sa evidențiezi acest lucru, optând pentru biciclete și accesorii ce poartă sigla celebrelor branduri sport precum: ABUS, Acepac, Adidas, Alpina, DMT, Ecobike, Kask, Motorex, plus multe altele. 

ADVERTISING

Ai descoperit un oraș nou, plin de obiective și numai bun de explorat? Bifează toate punctele de interes în timp record, fără să apelezi la mașină sau la mijloacele de transport din oraș. Trotinetele electrice sunt ușor de manevrat, simplu de utilizat, îți pun corpul în mișcare și te scutesc de aglomerația și căldura specifice mașinilor. 

Stimulează-ți potențialul și urcă sportul preferat la nivelul următor cu echipamentele adecvate

Cu Sportano, poți transforma și mersul pe bicicletă într-o performanță. Skating-ul îți poate aduce rezultate demne de cartea recordurilor. Indiferent ce alegi să faci, sportul are un impact uimitor asupra energiei tale și te face mai încrezător în potențialul tău.

277364419_523073516204134_1730200301884425626_n

Magazinul de sport se mândrește cu un portofoliu bogat în mărci de renume, produse și tehnologii high-level – fiecare categorie de sport necesită echipamente profesionale și îmbrăcăminte de protecție.

Să colinzi rafturile magazinelor sport se poate dovedi însăși o aventură, mai ales dacă ești la început de drum. Echipa disponibilă este formată din experți care îți oferă asistență și consultanță de specialitate în toate etapele achiziției pentru ca tu să beneficiezi de produse destinate nevoilor și experienței personale.