Unul dintre cele mai bogate cluburi din Europa, cu ochii pe Octavian Popescu: "Este copilul lui Gică Popescu?"

Unul dintre cele mai bogate cluburi din Europa, cu ochii pe Octavian Popescu: "Este copilul lui Gică Popescu?"

Ioan Becali dezvăluie că una dintre cele mai importante formații din lume la momentul actual urmărește cu atenție evoluțiile lui Octavian Popescu de la FCSB.

Manchester City s-a interesat de mijlocașul ofensiv în vârstă de 19 ani, susține impresarul.

"Octavian Popescu este un nume foarte cunoscut în fotbalul european, urmărit de echipe bune, dar trebuie să mai crească. Acum un an m-a sunat Txiki Begiristain, fost jucător la FC Barcelona, acum este director la Manchester City, și mi-a zis: 'Giovanni, am văzut că aveți în România un puști foarte talentat: Popescu. Nu este copilul lui Gică Popescu?'", a spus Ioan Becali pentru playtech.ro.

ADVERTISING

"Am început să râd și i-am spus: 'Ești nebun, în România sunt un milion de Popescu!'. Mi-a răspuns: 'Aha, și Becali câți sunt? Numai trei?' Vorbim des și acum despre Octavian Popescu, dar și despre alți jucători", a completat agentul.

Manchester City nu este singura echipă importantă care s-a interesat de starul vicecampioanei României.

"Sunt echipe mari care s-au interesat de el. Când vrei sumă de transfer de 15-20-30 de milioane de euro doar o echipă mare poate să plătească. El trebuie să aibă cel puțin nouă sau zece goluri în fiecare campionat și tot atâtea pase de gol. Și să joace la echipa națională", a conchis Becali.

ADVERTISING

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇