Universitatea Craiova și-a prezentat noul antrenor: "Sper să aducă noroc"

Universitatea Craiova și-a prezentat noul antrenor: "Sper să aducă noroc"

Universitatea Craiova a anunțat, marți, în cadrul unei conferința de presă, noul antrenor al clubului.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, l-a prezentat pe Ivaylo Petev (48 de ani), noul antrenor al echipei.

Rotaru a precizat, la conferința de presă, că speră să aducă noroc prima sa prezență într-o conferință de prezentare a antrenorului și a dezvăluit cum au decurs negocierile cu bulgarul.

„Sunt prima dată într-o conferinţă de presă şi sper să aducă noroc. Am venit cu încredere, am ales ca eu să-l prezint pe Ivaylo Petev şi voi fi alături de el în ceea ce trebuie să facem noi, în atingerea scopurilor noastre. Toţi antrenorii au avut mână liberă la Craiova. Trebuie să arătăm că vrem să ne ridicăm. Primul examen e duminică, nu trebuie să credem că Dinamo e la pământ, fiindcă părerea mea e că meritau să câştige cu UTA.

ADVERTISING

Întotdeauna mi-am dorit un manager la Craiova, să coordoneze clubul, să dezvolte scoutingul, academia. Negocierile au început, din punctul meu de vedere, la Bansko, unde am stat în aceeaşi bază, astă-vară. M-a atras în primul rând motivaţia lui. Nu au fost probleme la negocieri, avem aceeaşi abordare în ceea ce priveşte un club de fotbal, fiindcă nu suntem o echipă, ci un club de fotbal, tot ce presupune tradiţie, suporteri, valori, fotbalişti”, a spus Mihai Rotaru.

Lyubimets, Ludogoreț, Levski, AEL Limassol, naționala Bulgariei, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah, Jagiellonia și naționala Bosniei sunt echipele din CV-ul de antrenor al lui Ivaylo Petev.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!