Universitatea Cluj are un nou manager general

Fostul fotbalist Andrei Cordoş a fost instalat, miercuri, în funcţia de manager general al clubului Universitatea Cluj, a anunţat gruparea din Liga a II-a într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

„Andrei Cordoş se alătură familiei Universităţii Cluj, fostul fundaş central al formaţiei noastre fiind noul manager general al clubului. Cariera de jucător a lui Andrei Cordoş a început sub alb şi negru, primii paşi în fotbal la nivel de juniori fiind făcuţi la academia lui ‘U’. În sezonul 2006/2007, el a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei mari la vârsta de 18 ani, debutând într-un meci câştigat de ‘studenţi’ cu 6-0 pe terenul celor de la Bihorul Beiuş. În acea stagiune, Andrei a avut o contribuţie importantă la promovarea echipei în Liga I, fiind om de bază cu 23 de prezenţe şi un gol marcat. A evoluat timp de patru ani pentru ‘U’, perioadă în care a fost convocat la naţionala de tineret a României. În 2009, fundaşul clujean pleca de pe ‘Ion Moina’ şi semna în Italia, cu Frosinone. Andrei a revenit la ‘U’ în 2017 şi a pus umărul la promovarea echipei din al treilea eşalon în liga secundă. În total, acesta a strâns 120 de meciuri în alb şi negru, marcând de şase ori”, se menţionează în comunicatul citat.

ADVERTISING

În vârstă de 33 de ani, Cordoş s-a restras din activitate la 1 ianuarie 2020. În cariera sa de fotbalist a evoluat la 10 cluburi, la unele dintre acestea în mai multe rânduri: Universitatea Cluj, Frosinone, FCM Târgu Mureş, FC Vaslui, FC Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoşani, Maziya, Luceafărul Oradea şi Zalgiris Vilnius.

Andrei Cordoş va colabora la conducerea clubului cu Radu Constantea, reprezentantul Consiliului Local Cluj-Napoca în Consilul Director al FC Universitatea Cluj. Constantea ocupă funcţia de preşedinte interimar din 20 octombrie, după demisia lui Constantin Răduţă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!