Ungaria, învinsă surprinzător la Europeanul de handbal feminin: Iată rezultatele de vineri

Ungaria, învinsă surprinzător la Europeanul de handbal feminin: Iată rezultatele de vineri

Selecţionata Franţei, deţinătoarea titlului continental, a învins reprezentativa Muntenegrului cu scorul de 24-23 (11-12), vineri, într-un meci din Grupa A a Campionatului European de handbal feminin – EHF EURO 2020, care are loc în Danemarca.

Muntenegru, viitoarea adversară a României în turneul preolimpic pe care îl va găzdui în primăvara anului viitor, a făcut o primă repriză foarte bună, la debutul tehnicianului danez Kim Rasmussen ca selecţioner. Jucătoarele antrenate de Rasmussen, câştigător al Ligii Campionilor în 2016 cu CSM Bucureşti, au avut 9-4, 10-6 şi au intrat la pauză cu un singur gol avans, 12-11. Ăn partea secundă, Muntenegru a condus cu 15-12, cu 17-15 şi 20-18 (min. 49). Franţa a avut o perioadă bună şi a reuşit să întoarcă scorul, după patru goluri consecutive, de la 18-20 la 22-20 (min. 55), controlând finalul şi obţinând victoria cu 24-23.

ADVERTISING

Chloe Valentin, Aissatou Kouyate, Kalidiatou Niakate şi Laura Flippes au marcat câte 3 goluri pentru Franţa. Siraba Dembele (CSM Bucureşti) a reuşit un gol. Extremele Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic au fost cele mai bune de la învinse, cu 5 goluri fiecare. Bobana Klikovac (Gloria Buzău) a marcat un gol. La Muntenegru au mai evoluat Andrea Klikovac (CSM Bucureşti), Marta Batinovic (SCM Râmnicu Vâlcea), Ljubica Nenezic (Dunărea Brăila), Dijana Ujkic (Gloria Buzău).

În celălalt meci din grupă, Danemarca, echipa gazdă, a dispus de Slovenia cu 30-23.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Surpriza zilei s-a produs în Grupa B, în care Croaţia a învins Ungaria cu 24-22. Meciul Olanda - Serbia a fost amânat pentru sâmbătă.

România, după 19-22 cu Germania, joi, va disputa sâmbătă al doilea meci, contra Poloniei (ora 17:00).

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇