Unde ar urma să fie împrumutat Rareș Ilie după transferul său surprinzător la Nice

Unde ar urma să fie împrumutat Rareș Ilie după transferul său surprinzător la Nice

Nice a realizat un transfer surprinzător în fotbalul românesc, și anume aducerea lui Rareș Ilie de la Rapid București, pentru suma de 5 milioane de euro.

Jucătorul român de 19 ani a plecat vineri în Franța pentru a semna contractul cu echipa din sud. Afacerea însă este una axată pe viitor, iar internaționalul român va fi inițial împrumutat la o echipă din Elveția.

”Eu am auzit că suma ar fi de trei milioane de euro, fixă, plus bonusuri. Și din cele trei milioane de euro, Rapid ar păstra 1,8 milioane de euro, că ar mai fi procente din drepturile jucătorului către cluburile care l-au format. Nu am confirmate 100% sumele.

Să vedem dacă va rămâne la Nice sau va fi împrumutat. Și aici circulă o informație că ar putea fi împrumutat în Elveția, la Lausanne”, a dezvăluit jurnalistul Remus Răureanu, la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Rareș Ilie a participat și cu România la Europenele sub 19 ani, iar acum va face saltul la un campionat de top 5 din Europa, acolo unde va încasa un salariu de 500.000 de euro pe sezon.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!