Un tribunal a anunţat decizia în procesul dintre Neymar și Barcelona

Un tribunal a anunţat decizia în procesul dintre Neymar și Barcelona

Un tribunal spaniol a respins plângerea atacantului brazilian Neymar (PSG) contra fostului său club FC Barcelona, pe care îl acuză de neplata unui bonus, la semnarea unui nou contract, în valoare de 43,6 milioane euro, relatează DPA.

Neymar susţine că gruparea catalană îi datorează suma respectivă pentru reînnoirea contractului său în octombrie 2016, înainte ca el să plece vara următoare la PSG.

Instanţa a stabilit însă că Neymar, transferat la PSG pentru suma record de 222 milioane euro, ar trebui de fapt să plătească Barcelonei suma de 6,7 milioane euro.

ADVERTISING

FC Barcelona a salutat, într-un comunicat, decizia instanţei în ce priveşte bonusul de 43,6 milioane euro solicitat de Neymar pentru prelungirea contractului său.

''Hotărârea judecătorească a respins integral cererea jucătorului pentru plata sumei de 43,6 milioane de euro şi a acceptat o mare parte din dovezile prezentate de FC Barcelona, iar ca rezultat jucătorul trebuie să returneze clubului suma de 6,7 milioane euro'', se arată în comunicatul campioanei Spaniei.

Neymar, care îşi doreşte, cel puţin declarativ, o revenire pe Camp Nou, poate face apel la decizia tribunalului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇