Un primar din România a desființat echipa de fotbal după ratarea promovării: "V-ați bătut joc"

Un primar din România a desființat echipa de fotbal după ratarea promovării: "V-ați bătut joc"

Oamenii din orașul Baia Mare rămân fară echipa de fotbal, după ce primarul Catalin Cherecheș a decis să o desființeze, supărat pe faptul că aceasta a ratat promovarea în Liga 2.

CS Minaur Baia Mare a fost învinsă de Comuna Recea în barajul pentru promovare, iar primarul Catalin Cherecheș a fost furios.

El a decis să desființeze echipa de fotbal și a închis stadionul, după ce a concediat pe toată lumea, conform Gsp.ro. Cherecheș spune că la Baia Mare va exista doar o academie de juniori de acum înainte.

"În primul rând vreau să vă mulțumesc celor de la echipa de fotbal că v-ați bătut joc de municipiul Baia Mare, doar că la final o să vă dați seama că v-ați bătut joc de voi. Vă garantez că o să simțiți acest lucru!

Din acest moment echipa de fotbal este desființată. Stadionul se închide și intră în reabilitare. Așa se va întâmpla și cu cele două terenuri situate în incinta Colegiul Aurel Vlaicu. Domnul Dorin Toma va fi coordonatorul Academiei de Fotbal pentru copii și juniori. Ne vom desfășura activitatea sub această titulatură de Academia de Fotbal a Municipiului Baia Mare, care va fi cu titlu gratuit pentru toți cei care vor dori și vor fi selectați să își desfășoare activitatea sportivă în cadrul acesteia. Bineînțeles urmează să selectăm antrenorii și să stabilim exact modul în care vom consolida acest lucru.

Consider demis Consiliul de Administrație al clubului, urmând ca în cazul în care membrii acestuia nu își vor înainta demisiile de onoare să procedăm la dizolvarea acestuia prin Consiliul Local, respectiv la numirea noii structuri de conducere, capabilă să managerieze așa cum se cuvine întreaga activitate sportivă și să aducă rezultate pe măsura așteptării întregii comunității", a spus Catalin Cherecheș.

La partida de la Baia Mare s-a încălcat inclusiv legislația, întrucât în tribune s-au aflat peste 100 de spectatori, deși prezența lor era interzisă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!