Un jurnalist apropiat al lui Maradona: A murit sărac! I-au furat aproape tot!

Un jurnalist apropiat al lui Maradona: A murit sărac! I-au furat aproape tot!

Maradona a câștigat zeci de milioane de euro ca fotbalist, antrenor și din contractele de publicitate, dar în ultima perioadă trăia exclusiv din salariul pe care îl primea la Gimnasia La Plata.

Jurnalistul Luis Ventura, apropiat fostului star argentinian, susține că acesta avea conturile goale!

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ventura susține că averea a fost tocată nu de El Pibe D’Oro, ci de cei din jurul său.

„Maradona nu mai avea aproape nimic în cont, a murit în săracie”, a afirmat Luis Ventura, potrivit Gazzetta dello Sport.

„Averea a fost risipită parțial de el, dar, în mare parte, furată de cei strânși în jurul său cu singurul scop, acela de a-i goli buzunarele”, a mai spus jurnalistul.

Dacă bani în conturi nu prea mai avea, Maradona deținea câteva proprietăți imobiliare, printre care o clădire întreagă și vila din Tigre în care și-a dat ultima suflare, și multe mașini premium.

Diego Maradona a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani.

Fostul mare fotbalist argentinian a suferit un atac cardio-respirator în casa sa din Tigre.

Patru ambulanțe au venit de urgență, dar cel considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist din istorie n-a mai putut fi salvat, relatează presa din Argentina.

La începutul acestei luni, El Pibe D’Oro suferise o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge).

„A avut o criză respiratorie, iar veștile pe care le primesc sunt dramatice”, a spus fratele său Hugo, în lacrimi, pentru Radio Kiss Kiss Napoli.

În cariera sa, Diego Armando Maradona a evoluat pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys.

A strâns 91 de prezențe și a marcat 34 de goluri în naționala Argentinei, în perioada 1977-1994.

Ca antrenor, Maradona a pregătit Textil Mandiyu, Racing Club, naționala Argentinei, Al-Wasl, Fujairah, Dorados de Sinaloa și Gimnasia de la Plata.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.