Un jucător de top din Bundesliga a jucat sub o identitate falsă

Un jucător de top din Bundesliga a jucat sub o identitate falsă

Unul dintre golgheterii echipei Stuttgart, congolezul Silas Wamangituka, a dezvăluit că a jucat sub o identitate falsă!

Jucătorul susține că a fost victima manipulării fostului său agent.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Silas Wamangituka s-ar numi de fapt Silas Katompa Mvumpa și ar avea 22 de ani, nu 21 de ani cum s-a crezut până astăzi.

Stuttgart a detaliat apoi povestea jucătorului congolez:

"În 2017, la vârsta de 18 ani, Mvumpa era un tânăr talent strălucit care a fost invitat la o probă de joc de către RSC Anderlecht. Silas a primit o viză pentru a călători în Belgia în acest scop, valabilă în perioada 15 august - 14 noiembrie 2017, pe numele său corect Katompa Mvumpa. Cu puțin timp înainte de expirarea vizei, RSC Anderlecht, interesat să semneze un contract cu el, i-a cerut lui Silas să se întoarcă în Congo și apoi să revină în Belgia cu o nouă viză pentru a semna contractul. Pe măsură ce această situație se desfășura, agentul l-a pus pe Silas sub o presiune considerabilă și l-a convins că nu i se va permite să se întoarcă în Europa dacă va părăsi Belgia. Silas a avut încredere în agent și a plecat să locuiască cu el la Paris. Apoi și-a schimbat identitatea și i-au fost create acte sub numele de Silas Wamangituka."

"Pe parcursul ultimilor ani am trăit constant cu frică și mi-a fost teamă pentru familia mea din Congo", a precizat Mvumpa pentru site-ul oficial al lui Stuttgart.

Silas Katompa Mvumpa a jucat pentru Paris FC în perioada 2018-2020, fiind transferat vara trecută de Stuttgart cu 8 milioane de euro.

În primul său sezon la Stuttgart, Silas a jucat 27 de meciuri și a marcat 13 goluri.

El este cotat acum la 25 de milioane de euro de site-ul transfermakt.com.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!