Un fotbalist a plecat de la FCSB și a semnat cu Șoimii Lipova: "Aici pot progresa și mai mult"

Un fotbalist a plecat de la FCSB și a semnat cu Șoimii Lipova: "Aici pot progresa și mai mult"

Un tânăr fotbalist și-a reziliat contractul cu FCSB și a semnat cu Șoimii Lipova, echipă din Liga 3.

Fundașul central David Petruț a fost adus la FCSB ca fiind o mare speranță a fotbalului românesc, însă, deși s-a pregătit de mai multe ori cu prima echipă a roș-albaștrilor, nu a reușit să se impună.

El și-a reziliat astfel contractul cu FCSB și a semnat un contract cu gruparea de Liga 3, Șoimii Lipova.

Susține că nu este un pas înapoi, ci unul înainte, fiind convins că poate progresa la această grupare.

ADVERTISING

"Am vrut să mă întorc acasă și s-a ivit și oportunitatea de a juca la Șoimii Lipova cu care am și semnat până în vara anului viitor. Știam că sunt profesioniști, cred că după UTA, stau cel mai bine la nivel organizatoric și condiții. Totul este la superlativ și cred că aici pot progresa și mai mult. Știu că evoluez pe un post pretențios pentru un junior, ccel de fundaș central, dar sper să prind un loc de titular.

Mă voi pregăti cât se poate de serios și, dacă antrenorul va considera că merit, sunt pregătit să fac față oricărei provocări. Am deja trei amicale jucate, mi s-a părut că m-am integrat bine, este un grup unit și m-au adoptat rapid. Din ce am văzut, în zona Aradului sunt mai mulți jucători cu experiență la echipele din Liga 3-a și rezultă un nivel foarte bun al jocului. Antrenamentele sunt complexe, se bazează pe dezvoltare a unui joc de construcție, se mulează pe calitățile mele și pe ceea ce am jucat în anii petrecuți la FCSB”, a spus David Petruț, citat de SportArad.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!