Un fost jucător de la Galatasaray atacă moștenirea lăsată de Gică Hagi: „Am fost mai bun decât el”

Un fost jucător de la Galatasaray atacă moștenirea lăsată de Gică Hagi: „Am fost mai bun decât el”

Una dintre legendele lui Galatasaray contestă rolul de cel mai mare jucător din istoria grupării Cim Bom pe care îl are Gică Hagi, o postură promovată de cei mai mulți dintre fanii echipei în roșu și galben.

E vorba de kosovarul Xhevat Prekazi (ajuns acum la 65 de ani), jucător care a evoluat timp de 6 sezoane la Galata și se poate lăuda cu două titluri în palmares. El spune că a fost mult mai bun decât Gică Hagi și că moștenirea lăsată de el în Turcia este una superioară românului.

„Norocul lui a fost că a părăsit România când era tânăr. Eu nu am putut, din cauza legilor. Gică Hagi s-a transferat din țara lui și a evoluat în străinătate. Hagi a fost extrem de talentat, însă eu nu am avut norocul lui. Am fost un fotbalist mai bun decât Hagi din toate punctele de vedere! Sută la sută!”, a declarat ex-iugoslavul potrivit portalului Karar.com.

ADVERTISING

Hagi a fost numit recent de către Emre Belozoglu cel mai mare fotbalist care a evoluat vreodată în prima ligă otomană. Prekazi a semnat cu Galata în 1985 și a cucerit două titluri cu ea, față de Hagi care are 4, între 1996 și 2001.

Marele decar al României a putut pleca din România abia în 1990, după Revoluția din 1989, la abia 25 de ani, când s-a transferat de la Steaua București la Real Madrid.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!