Un fost jucător al Stelei, infectat cu virusul SARS-CoV-2, s-a stins din viață

Un fost jucător al Stelei, infectat cu virusul SARS-CoV-2, s-a stins din viață

Mircea Bolba s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 59 de ani.

Fostul mijlocaș al Stelei era internat de mai multe săptămâni într-un spital din Satu Mare din cauza problemelor de sănătate și infectat între timp și cu virusul SARS-Cov-2, anunță Liga2.

Ca fotbalist, Mircea Bolba a trecut, printre altele, pe la Olimpia Satu Mare, Steaua, ASA Târgu Mureș, Politehnica Timișoara, FC Bihor și Inter Sibiu.

Apoi, Bolba a pregătit echipele Unirea Dej, Olimpia Satu Mare II, Olimpia Satu Mare, Turul Micula, FC Maramureș, Silvania Șimleu Silvaniei sau Someșul Dej.

ADVERTISING

Bolba a făcut parte din echipa națională de tineret a României care s-a clasat pe locul 3 la Campionatul Mondial de Fotbal pentru Tineret din 1981.

"Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba a devenit, prea devreme, legendă. A fost alături de clubul pe care l-a iubit până în ultima clipă. S-a dus in lumea celor drepți așa cum știm că și-a dorit: ca antrenor al Olimpiei. Avea planuri mari, pentru anul centenar și se angajase cu pasiune la reconstrucția Olimpiei. Pierdem un mare fotbalist, un antrenor dăruit și mai ales un Olimpist adevărat… Promitem să îi cinstim memoria cum se cuvine și să nu îl uităm niciodată. Adio Mircea Bolba, odihnește-te în pace", se arată pe site-ul oficial al clubului Olimpia Satu Mare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇