Un fost antrenor de la CFR Cluj a depistat marea problemă a lui Șumudică

Un fost antrenor de la CFR Cluj a depistat marea problemă a lui Șumudică

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, a vobit despre problemele pe care gruparea din Gruia le are în startul noului sezon.

Miriuta spune că principala problemă este că Șumudică a schimbat complet cuplul de fundași centrali, iar apărarea a început să încaseze gol după gol.

„Am urmărit toate jocurile CFR-ului din noul sezon. Nu e uşor nici pentru Şumudică, au venit la echipă şi mai mulţi jucători noi, trebuie să fim realişti şi să spunem lucrurilor pe nume. Pe mine ce mă deranjează este linia de apărare. Nu e normal să iei cu FC U Craiova două goluri, să mai iei trei de la Borac Banja şi acum de la echipa aceasta din Gibraltar încă unul.

ADVERTISING

Acolo trebuie să regleze antrenorul cât mai repede, pentru că per ansamblu echipa arată bine, marchează la fiecare partidă, are ocazii. Până acum însă nu se întâmpla aşa ceva la CFR, să iei goluri la fiecare meci. Este nevoie de timp, doar că Young Boys sau Slovan Bratislava bat la uşă. Pe de-o parte e şi normal să se întâmple acest lucru, pentru că nu se poate să baţi din palme şi să omogenizezi un grup care a suferit schimbări", a spus Miriuță la Realitatea Sportivă.

CFR Cluj a primit șase goluri în cele cinci meciuri disputate până acum sub comanda lui Marius Șumudică.

ADVERTISING

Ardelenii au renunțat la Vinicius, iar Burcă este în continuare accidentat.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!