Un cunoscut antrenor a ținut să explice o declarație bizară: Mai bine mă retrag la fermă decât să antrenez Barcelona

Un cunoscut antrenor a ținut să explice o declarație bizară: Mai bine mă retrag la fermă decât să antrenez Barcelona

Un cunoscut antrenor din fotbalul european a făcut o declarație destul de bizară în legătură cu o posibilă preluare a sa a echipei FC Barcelona, echipă care cel mai probabil se va desparți în curând de Quique Setien.

Vorbim de Mauricio Pochettino, fostul jucător argentinian de la PSG, fost antrenor de renume la Tottenham, cu care a dus echipa londoneză până în finala UEFA Champions League de anul trecut, pierdută la Liverpool, scor 0-2.

Într-un interviu, Pochettino a recunoscut de ce nu se grăbește să revină în antrenorat și de ce nu se vede vreodată pe banca Barcelonei, mai ales că 4 ani a fost pe banca lui Espanyol, rivala din oraș a Barcei, chiar recent retrogradată în Segunda, după circa 30 de ani.

ADVERTISING

În 2018, sud-americanul spunea faptul că..decât să fie antrenorul Barcelonei mai bine se retrage la ferma sa din Argentina și acum, pentru cei de la El Pais, a încercat să și explice această zicere: "Am vrut să fiu clar atunci. Nu am vrut să pară că nu o respect pe Barcelona, puteam să mă exprim diferit cred, însă. Espanyol mi-a făcut un nume, dar nu am vrut să fiu arogant atunci. Poate că acum n-aș mai da aceeași declarație pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla în viață".

Espanyol, Southampton și Tottenham sunt cele 3 cluburi pe care le-a antrenat până în prezent tehnicianul. El ca jucător a evoluat pentru formațiile Newell's Old Boys, Espanyol, PSG și Bordeaux.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇