Ultimele noutăți din tabăra României înainte de startul turneului preolimpic de handbal feminin

Ultimele noutăți din tabăra României înainte de startul turneului preolimpic de handbal feminin

Portarul Denisa Dedu a primit vineri dimineaţa un rezultat negativ la al doilea test RT-PCR efectuat în Muntenegru, unde urmează să se dispute turneul preolimpic, şi s-a alăturat astfel, împreună cu colega sa de cameră, Cristina Laslo, programului naţionalei României.

Dedu a furnizat un rezultat neconcludent la testul RT-PCR efectuat joi, înaintea intrării echipei naţionale de handbal feminin a României în ”bula sanitară” pentru turneul preolimpic din Muntenegru, şi a fost nevoită să repete analiza medicală. Toate celelalte teste ale membrilor delegaţiei au furnizat rezultate negative.

ADVERTISING

Cristina Laslo şi Denisa Dedu nu au putut participa la antrenamentul de joi seara al naţionalei, pregătindu-se pe holul hotelului, cu Ştefan Ciuntu, preparatorul fizic al echipei.

Dedu a fost infectată luna trecută cu COVID-19, alături de Gabriela Perianu şi Bianca Bazaliu şi selecţionerul Adrian Vasile.

Echipa naţională de handbal feminin a României va participa în perioada între 19 şi 21 martie la turneul preolimpic din Muntenegru (Podgorica), alături de selecţionata ţării gazdă şi reprezentativa Norvegiei. Primele două clasate la turneul din Muntenegru obţin calificarea la JO 2020 de la Tokyo.

ADVERTISING

Primul meci al României este programat sâmbătă, 20 martie, de la ora 20:30, împotriva Norvegiei. Ziua următoare, de la ora 17:00, se va juca partida decisivă România - Muntenegru. Întâlnirea Norvegia - Muntenegru are loc vineri, în prima zi a turneului preolimpic.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇