Ultima ofertă primită de FCSB pentru Tănase: "Bă, sunteți copii?"

Ultima ofertă primită de FCSB pentru Tănase: "Bă, sunteți copii?"

Ioan Becali a dezvăluit motivul pentru care Florin Tănase n-a plecat până acum de la FCSB.

Atacantul în vârstă de 27 de ani are o clauză de reziliere a contractului cu FCSB în valoare de 3 milioane de euro, dar înca nu s-a găsit un club care s-o achite, iar Gigi Becali nu vrea să-l lase să plece pe mai puțin.

Ba chiar, Becali a spus nu recent unei oferte de 2,7 milioane de euro.

"Clauza de bun simț, dar poate Dumnezeu vrea să fie lângă Gigi. Incredibil, au fost cluburi care au spus că vin, 'hai 2,7 milioane', dar și arabii sunt… vă dați seama. 'Bă, sunteți copii? Nu mai încercați! Dacă dați trei (n.r.- milioane de euro), nici nu mai vorbim cu Gigi'. Dacă dați 2,7, Gigi spune nu. N-are, săracul, zvâcul ăsta să plece și el odată, dar încă nu ne-am pierdut speranța. Nu știu ce-i lipsește, mă mir că nu am putut să-l transferăm de 3-4 ani, de când e cu noi. Și a fost prezentat peste tot", a explicat Ioan Becali la Digi Sport.

ADVERTISING

"În SUA, cel puțin 3-4 echipe, în Arabia, cel puțin trei-patru echipe, în Germania, în liga a doua, nu vrea, are și el preferințele lui. A făcut lucrul cel mai bun, exact cum i-a zis Gigi: 'Prelungește cu mine, ai 30.000 pe lună și când vin trei milioane, pleci'. Foarte înțelept. Probabil dacă aceste trei milioane erau acum doi ani, poate se întâmpla", a adăugat impresarul.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la FC Viitorul, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

El este cotat la 5,5 milioane de euro în acest moment de site-ul transfermarkt.com.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇