Tyson Fury l-a învins prin KO pe Deontay Wilder (Video)

Tyson Fury l-a învins prin KO pe Deontay Wilder (Video)

Tyson Fury și Deontay Wilder au oferit un meci de box extraordinar într-o gală de sâmbătă seara, la categoria grea, meci câștigat de boxerul britanic de 33 de ani.

A fost a treia înfruntare directă în carieră între cei doi grei, iar lupta a fost una pe cinste, cu sare și piper, cu răsturnări de situație, Fury fiind trimis de două ori la podea în T-Mobile Arena, din Las Vegas.

Fury a fost cel care l-a doborât pe Wilder primul în runda a treia, însă americanul de 35 de ani a reușit runda imediat următoare să îl trimită la podea pe englez de două ori consecutiv.

Totuși, în repriza a 11-a, Tyson Fury a reușit să-l facă KO pe adversarul său, după o serie excepțională de lovituri care și-au atins ținta, lovitura decisivă venind după un al treilea croșeu la rând.

ADVERTISING

Fury a câștigat astfel al treilea duel cu Deontay Wilder și a păstrat centura WBC.

Cel mai probabil acum va avea loc un meci pentru unificarea centurilor la categoria grea, între Tyson Fury și ucraineanul Oleksandr Usyk, 34 de ani.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Garbine Muguruza, o favorită importantă la Indian Wells, a fost eliminată prematur în turul secund

Rezultatele de sâmbătă din preliminariile pentru CM 2022. Ploaie de goluri pentru Anglia și Polonia, surpriză imensă la Budapesta

ADVERTISING

Lucian Valea, omul care aduce Maramureșul în orice colț al țării: Povestea unui business pentru care pandemia a reprezentat o oportunitate Interviu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇