Trei accidentări serioase la FCSB: Anunțul făcut de Edi Iordănescu

Trei accidentări serioase la FCSB: Anunțul făcut de Edi Iordănescu

Edward Iordănescu a vorbit despre situația jucătorilor accidentați de la FCSB după amicalul de astăzi cu Astra Giurgiu.

Antrenorul „roș-albaștrilor” a dezvăluit că Florin Tănase, care a și marcat astăzi contra giurgiuvenilor, și Octavian Popescu sunt pe drumul cel bun.

În schimb, însă, Florinel Coman, Sorin Șerban și mai ales Ionuț Panțîru, care riscă să renunțe la fotbal la doar 25 de ani, mai au de așteptat până la revenirea pe teren.

"Începem să recuperăm din ei, cu ajutorul doctorului, a staff-ului medical, care sunt 24 de ore din 24 în jurul băieților", a spus Edi Iordănescu într-un interviu acordat FCSB TV.

ADVERTISING

"Sperăm ca de săptămâna viitoare, încept, încet să-l reintegrăm și pe Tavi Popescu. Tase este bine, a revenit. Florinel Coman rămâne cu problema mai veche. La fel, la Șerban mai durează un pic. Din păcate, la Panțîru este o problemă de durată", a adăugat tehnicianul vicecampioanei României.

FCSB a câștigat cu 2-0 meciul amical disputat sâmbătă cu Astra Giurgiu.

Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Florin Tănase (min.3) și Răzvan Oaidă (min.48).

Edward Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă. Au mai intrat, în a doua parte a partidei, Andrei Miron, Paulo Vinicius și Ștefan Moraru.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇