"Trebuie să-și corecteze jocul" | Ce problemă a depistat Anghel Iordănescu la Octavian Popescu

"Trebuie să-și corecteze jocul" | Ce problemă a depistat Anghel Iordănescu la Octavian Popescu

Gigi Becali solicită 50 de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, dar Anghel Iordănescu spune că jocul acestuia „trebuie corectat”.

Fostul selecționer al României a remarcat că fotbalistul în vârstă de 19 ani ține cam mult de minge și nu știe să joace „dintr-o atingere sau să facă demarcări în profunzime”.

"FCSB are un grup de jucători tineri, de valoare, care parcă s-au mai copt la minte și au mai adunat puțină forță și putere de luptă. Mă uit și îl admir pe acest jucător pe care toată lumea îl laudă, Octavian Popescu. Dar deocamdată este doar un talent. Dacă cei de la FCSB nu-i vor corecta jocul, se vor trezi că realizările lui sunt din ce în ce mai puține", a spus Anghel Iordănescu într-o intervenție la Digi Sport Special.

ADVERTISING

"Cei de la FCSB trebuie să-i corecteze jocul, pentru că toate mingile le primește static sau cu preluare înapoi. Are o mobilitate bună, o tehnică bună. Dacă Gigi Becali vrea să-l vândă la un preț bun, trebuie să-l învețe cineva că trebuie să dea drumul rapid la minge, să joace dintr-o atingere sau să facă demarcări în profunzime. Avem mulți jucători talentați, dar îmi pare rău să o spun că mulți dintre ei sunt doar talentați. Trebuie să-și corecteze jocul. Cred că avem oameni care să-i ajute. Se pierd mulți jucători tineri", a adăugat "Generalul".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu, potrivit site-ului specializat în transferuri, transfermarkt.com.

9 goluri și patru pase de gol a reușit Octavian Popescu în cele 35 de meciuri jucate în acest sezon.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇