Transferurile cerute de Edi Iordănescu după înfrângerea drastică cu CFR Cluj

Transferurile cerute de Edi Iordănescu după înfrângerea drastică cu CFR Cluj

Edi Iordănescu a solicitat trei sau chiar patru transferuri la FCSB după înfrângerea la scor înregistrată pe terenul lui CFR Cluj, în etapa a 7-a a Ligii 1.

Antrenorul „roș-albaștrilor” cere jucători cu forță, dar mai ales experiență.

"Am arătat lipsă de personalitate, de experienţă, de maturitate. Echipa a pierdut jucători, sunt jucători talentaţi, dar nu cu talentul câştigi campionatul. Fără trei, patru jucători e greu să ţinem nivelul, după ce i-am pierdut pe alţii. Experienţa ne lipseşte. Trebuie să înţelegem că dacă vrem o şansă la titlu, trebuie să ne acoperim. CFR-ul a speculat toate greşelile noastre, iar noi nu am putut face asta", a spus Edi Iordănescu după meci, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISING

"Keşeru e unul dintre cei ce trebuie să vină să ne ajute. E nevoie de putere în echipă. Am solicitat transferuri şi ştiu că se lucrează pentru asta. Şi în ultimii ani erau probleme, iar de atunci au dispărut mai mulţi jucători. Banca noastră azi a fost ca grădiniţa", a adăugat acesta.

Claudiu Keșeru (liber de contract), Hervin Ongenda (FC Botoșani), Deian Sorescu (Dinamo) și Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu) sunt jucătorii pentru care FCSB a făcut oferte în ultimele zile.

FCSB a strâns 9 puncte în primele șapte etape și se află pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, la nu mai puțin de 12 puncte în spatele primei clasate, CFR Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇