Transfer spectaculos reușit de CSM București

Transfer spectaculos reușit de CSM București

CSM București a dat o lovitură pe piața transferurilor.

Echipa finanțată de Primăria Capitalei a bătut palma cu olandeza Martine Smeets, ultima oară la Metz.

"Fiind una dintre cele mai bune extreme stânga din lume, Martine Smeets este cel mai nou transfer în echipa tigroaicelor! Martine vine la CSM București, după un sezon petrecut în Franța, la Metz Handball.

După transferul Sirabei Dembele, a Alexandrinei Cabral Barbosa și a Barbarei Lazovic, CSM București a mai bătut palma cu o jucătoare de top! Născută în Almelo, Olanda, Martine are un palmares impresionant, fiind campioană mondială en-titre și medaliată cu bronz la Campionatul European din Franța în 2018, alături de naționala Olandei.

ADVERTISING

În cariera sa a evoluat în Germania la Thuringer HC (2013-2015) și la SG BBM Bietigheim (2015-2018). În sezonul 2019-2020, a fost o jucătoare importantă a echipei din hexagon, Metz Handball, CSM București având-o ca adversară în Grupele Principale ale Ligii Campionilor", se arată scris pe site-ul oficial al bucureștencelor.

"Sunt mândră și entuziasmată de semnarea contractului cu CSM București. Abia aștept să revin pe terenul de handbal și sunt convinsă că vom avea un sezon excelent" - Martine Smeets.

ADVERTISING

Vezi și: Pierdere grea pentru CSM București


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇