Torje părăsește România: "Mai merită să rămâi în țara asta? Eu atât te întreb"

Torje părăsește România: "Mai merită să rămâi în țara asta? Eu atât te întreb"

Gabi Torje are de gând să se stabilească în Spania după ce își va încheia cariera de fotbalist.

Mijlocașul român a rămas extrem de dezamăgit de cuantumul ajutorului de înmormântare oferit de statul român, după ce în urmă cu o lună și-a pierdut tatăl.

"Mi-a plăcut în Spania, cel mai mult mi-a plăcut. Cred că o să mă și mut acolo, în doi, trei ani. Da, mă gândesc la asta. Vreau să îmi iau familia, să meg acolo și să stea toată lumea liniștită. Mi-aș dori și îmi doresc să mă stabilesc în Spania. Este locul în care am mers cel mai des în vacanță. Este locul în care m-am simțit cel mai bine după România. Nu sunt supărat, eu sunt un om asumat, zic ceea ce am de zis. Nu m-am ascuns după degete", a dezvăluit Torje la playsport.ro.

ADVERTISING

"Hai să îți spun ceva: tata a lucrat 40 de ani în Romania și statul îți dă ajutor de înmormântare 50 de milioane (n.r. 5.000 de lei)? Mai merită să rămâi în țara asta? Eu atât te întreb. După ce că îți face pensie 6 milioane (n.red. 600 de lei) pe caz de boală, că ești bolnav. Când se duce omul, 50 de milioane (n.red. 5.000 de lei)… Și e 40 de milioane (n.red. 4.000 de lei) un coșciug. Nu mai zic că nu ai groapă, că daca nu ai groapă, nu mai îngropi pe nimeni. Mai merita să rămâi în România?", a tunat mijlocașul în vârstă de 32 de ani.

ADVERTISING

Gabriel Torje are 32 de ani și joacă din 2021 pentru Dinamo.

El a acumulat 56 de prezențe și 11 goluri în naționala României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇