Top 6 branduri de pantofi sport în care merită să investești

Foto: unsplash

Pantofii sport fac parte din colecția oricărui iubitor de încălțăminte comodă, pentru că se asortează ușor cu orice ținută. Datorită versatilității pantofilor sport, aceștia sunt aleși atât de femei și bărbați, cât și de copii, fiindcă permit un confort fără egal.

Pentru că există un număr uriaș de branduri care produc încălțăminte sport, probabil te întrebi care sunt cele mai potrivite alegeri. Iată care sunt brandurile care s-au făcut remarcate, ce oferă pantofi sport la modă, în care merită să investești!

Nike

Aproape că nu mai există persoană care nu a auzit de brandul Nike, fiind considerat cel mai bun producător de articole sport, cu cele mai mari vânzări. Astfel, dacă vrei să cumperi un model de la acest brand celebru, poți lua în calcul perechile de Nike Air Force 1, extrem de comode, pe care să le asortezi la ținutele de zi cu zi.

ADVERTISING

Brandul Nike surprinde cu modele inovatoare de încălțări sport încă din 1964, atunci când a fost fondată compania. Produsele de la Nike sunt prezente atât în garderoba celor mai mari vedete din lume, cât și în cea a oamenilor obișnuiți, care au nevoie de încălțări cool și de calitate, la prețuri accesibile. În afară de încălțăminte sport, la Nike vei găsi și piese vestimentare și accesorii care te ajută să complimentezi fiecare outfit.

Adidas

De o popularitate la fel de mare ca brandul Nike se bucură și Adidas, o companie care produce articole sport de calitate. Brandul german Adidas a luat ființă în 1949, atunci când a început să creeze unii dintre cei mai cunoscuți pantofi sport din întreaga lume.

ADVERTISING

La Adidas vei găsi modele de pantofi sport pentru orice gusturi, de la încălțări simple, în nuanțe de alb și negru, până la modele extravagante, necesare pentru orice împătimit al modei. De pildă, poți avea în vedere pantofii sport de la Adidas, creați în colaborare cu vedete precum Kanye West sau Pharrell Williams, cu un design greu de confundat.

Vans

Un alt brand cunoscut de încălțăminte sport este Vans, companie din California care a menținut același design timp de decenii întregi. Deși pantofii sport de la Vans sunt purtați în special de tineri, datorită modelelor pentru skating, există și modele clasice, simple și versatile, ce pot fi alese de persoane de toate vârstele.

ADVERTISING

Cele mai populare modele de pantofi sport de la Vans sunt realizate din piele întoarsă, care arată excelent cu jeanși și tricou, pentru ținute casual impecabile.

Reebok

Brandul Reebok nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre pionierii producerii de încălțări și îmbrăcăminte sport. Acest brand a luat naștere în 1958 în Anglia și a pus în scenă modele versatile și comode, pentru femei și bărbați.

În anul 2005, Reebok devine o filială a companiei Adidas, însă continuă să activeze sub numele propriu. Aici poți găsi încălțăminte sport la prețuri accesibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii.

New Balance

Unul dintre primii producători de încălțăminte din lume este New Balance, fondat în 1906 în Statele Unite. În prezent, este unul dintre principalii producători de încălțăminte din lume, cu modele care se remarcă prin design și calitate.

New Balance se axează îndeosebi pe crearea pantofilor sport pentru alergare, atletism și fitness, prin modelele cu o talpă inovativă și ușoară. Tot aici poți găsi și modele elegante, din piele sau piele întoarsă, pe care să-l asortezi cu ținutele zilnice.

Fila

Un alt brand de renume de la care poți să achiziționezi încălțări sport este Fila, companie cu sediul în Coreea de Sud. Poți să investești în adidași de la Fila ideali pentru stilul casual, cei mai populari fiind modelele cu talpă masivă, extrem de comodă. Găsești și teniși simpli sau cu imprimeu, pe care să-i asortezi în funcție de outfit.

Orice brand ai alege, găsești sneakers online, pe care îi cumperi simplu și rapid. Consultă întotdeauna tabelele de mărimi și optează pentru modelele pe care să le porți ani în șir.