Toni Petrea se gândește să plece de la FCSB: Cine îl poate înlocui

Toni Petrea se gândește să plece de la FCSB: Cine îl poate înlocui

Toni Petrea a readus-o pe FCSB în cursa pentru câștigarea titlului, însă se gândește să plece în cazul în care nu va face echipa campioană.

Deși se bucură de încrederea conducerii, Toni Petrea nu e convins că vă rămâne la FCSB dacă nu va câștiga titlul. Și anul trecut a plecat în același context, iar acum se gândește la o decizie similară, conform Gsp.ro.

„S-a întâmplat să mi se strige demisia, asta este situația și asta e soarta antrenorilor. Când nu ai un rezultat bun e normal să apară și așa ceva. În momentul în care sunt la meci mă concentrez strict pe ceea ce am de făcut, chiar dacă mai aud.

ADVERTISING

Normal că nu e un sentiment plăcut, e clar, nu pot să mint, dar nu am ce să fac și nu pot să schimb părerea susținătorilor echipei”, a spus Petrea, după care s-a referit și la articolele critice din mass-media: „Am preferat de ceva timp să nu mai citesc nimic, mai rău mi-aș face”.

Potrivit sursei citate, pe lista FCSB cu posibili viitori antrenori se află deja trei nume. Este vorba despre Ilie Poenaru, Nicolae Dică și Marius Croitoru.

Primii doi sunt liberi de contract, iar Gigi Becali a vorbit la superlativ despre ei. Croitoru e antrenor la FC Botoșani și a fost și el lăudat de Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!