Toni Petrea cere cu insistență transferuri la FCSB: „Ar mai fi nevoie de jucători!”

Toni Petrea cere cu insistență transferuri la FCSB: „Ar mai fi nevoie de jucători!”

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea este nemulțumit în continuare de lotul pe care îl are la dispoziție și cere transferuri la clubul în roș-albastru.

Petrea îi cere așadar întăriri lui Gigi Becali, care până acum, în această vară, nu a făcut decât două transferuri, Dawa și Bouhenna, ambii fundași centrali, aduși de la Botoșani și CFR Cluj.

Chiar dacă FCSB a învins în primele două amicale cu 6-0 și 6-1, pe FC Sfantu Gheorghe și Zimbru Chișinău, ambele din Republica Moldova, Petrea crede că mai este nevoie de jucători noi în lot:

ADVERTISING

„Cred că în orice moment ar mai fi nevoie de jucători, mai ales când ai mai multe obiective. Vor fi multe meciuri disputate într-un ritm destul de alert. Cu cât ai un lot mai numeros și valoros cu atât e mai bine. Vom vedea, căutăm, așteptăm răspunsuri, nu știm momentan dacă vom reuși să mai aducem ceva.

Nu pot să mă declar mulțumit de rezultat (n.r.: din meciul cu Zimbru), ne intersează evoluția, modul de exprimare în teren, ceea ce facem la antrenament și ceea ce reușim să punem în practică la jocuri. Faptul că am marcat și în meciul trecut și în meciul ăsta nu e o noutate, încercăm să practicăm un joc ofensiv. Pentru noi este un obiectiv important accederea în grupele Conference League. Avem 3 tururi, trebuie să le luăm pas cu pas, să ne concentrăm, pentru că pot apărea surprize și nu vreau să fie neplăcute. Să fim încrezători, fără muncă și fără efort nu se poate”, a declarat Toni Petrea după meciul câștigat la Chișinău cu Zimbru, pentru cei de la ProArena.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB va încheia amicalele din această vară cu încă două meciuri, cu CS Mioveni și Otelul Galați.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!