Tecău, în sferturi la US Open 2021

Tecău, în sferturi la US Open 2021

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, prin victoria cu 6-2, 7-6 (5) în faţa cuplului Santiago Gonzalez (Mexic)/Andres Molteni (Argentina).

Tecău şi Krawietz, favoriţii numărul şase, au avut nevoie de o oră şi 48 de minute pentru a obţine victoria.

Tecău şi partenerul său au dominat primul set, pe care şi l-au adjudecat cu 6-2, însă actul secund a fost echilibrat şi cele două perechi au mers cap la cap până în tiebreak, unde perechea româno-germană a înclinat balanţa.

Tecău şi Krawietz nu şi-au pierdut niciodată serviciul în acest meci, salvând toate cele cinci mingi de break ale adversarilor. Diferenţa la capitolul winners a fost netă în favoarea lui Tecău şi Krawietz, 45-20.

Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 93.000 de dolari şi 360 de puncte ATP la dublu. În sferturi, Tecău şi Krawietz îi vor înfrunta pe americanii Steve Johnson/Sam Querrey.

Horia Tecău, campion la US Open în 2017, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, a ajuns anul trecut în semifinale la Flushing Meadows, făcând pereche tot cu Rojer.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇