Tecău, în sferturi la Roland Garros

Tecău, în sferturi la Roland Garros

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce au învins, sâmbătă, la Paris, cuplul Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia), cu 6-3, 3-6, 6-3.

Tecău şi Krawietz, capi de serie numărul nouă, au obţinut victoria în faţa favoriţilor numărul şapte după o oră şi 37 de minute. Jamie Murray şi Bruno Soares au atins semifinalele la Australian Open anul acesta.

ADVERTISING

Un break a făcut diferenţa în fiecare set. În primul act, Tecău şi partenerul său au câştigat contra serviciului la 2-1 şi s-au desprins la 4-1, impunându-se cu 6-3. În setul al doilea, Murray şi Soares au făcut break la 4-3, câştigând cu 6-3. În decisiv, Tecău şi Krawietz au făcut break în ghemul al doilea, începând setul cu 3-0, după care au păstrat ecartul şi au câştigat cu 6-3.

Învingătorii au reuşit 8 aşi, dar au făcut şi 7 duble greşeli, faţă de 4 ale adversarilor. Tecău şi Krawietz au fost mai buni cu primul serviciu, iar Murray şi Soares cu al doilea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 49.853 de euro şi 360 de puncte ATP al dublu.

În sferturi, perechea româno-germană va juca împotriva columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, care au trecut în optimi de australienii Max Purcell/Luke Saville cu 6-4, 6-3.

Pe 25 aprilie, Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost învinşi de Cabal şi Farah, cu 6-4, 6-2, în finala turneului de la Barcelona.

Tecău şi Krawietz au două finale jucate anul acesta, la Rotterdam şi Barcelona.

Cel mai bun rezultat al lui Tecău la Roland Garros a fost sfertul de finală din 2015, în timp Krawietz are două titluri consecutive, în 2019 şi 2020, alături de conaţionalul Andreas Mies.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇