Tecău, în finala turneului de la Barcelona

Tecău, în finala turneului de la Barcelona

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Barcelona (ATP), dotat cu premii totale de 1.565.480 de euro, după ce a învins cuplul Rajeev Ram (SUA)/Joe Salisbury (Marea Britanie) cu 1-6, 6-3, 11-9.

Tecău şi partenerul său au obţinut victoria după o oră şi 17 minute în faţa favoriţilor numărul trei.

Primul set a fost dominat categoric de Ram şi Salisbury, care au avut 5-0 şi s-au impus cu 6-1. În actul secund, Tecău şi Krawietz s-au desprins la 4-1, apoi au condus cu 5-2, câştigând cu 6-3.

ADVERTISING

Super tiebreak-ul a fost marcat de echilibru, niciuna dintre perechi nereuşind să se desprindă. Ram şi Salisbury au ratat o minge de meci la 9-8, iar apoi Tecău şi Krawietz au câştigat trei puncte la rând şi meciul.

Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 39.300 de euro şi 300 de puncte ATP la dublu.

În finală, Tecău şi Krawietz vor juca împotriva columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Tecău a câştigat recent în faţa sud-americanilor, luna trecută, în optimi la Miami, 7-6 (7), 7-6 (4), partenerul său fiind atunci salvadorianul Marcelo Arevalo.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Hoia Tecău şi Kevin Krawietz sunt la a doua lor finală împreună, după ce pe 7 martie erau învinşi de cuplul croat Nikola Mektic/Mate Pavic cu 7-6 (9-7), 6-2, în ultimul act la Rotterdam.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇