Tatăl lui Valentin Mihăilă a răbufnit după ultima accidentare a fotbalistului: "Este strigător la cer"

Tatăl lui Valentin Mihăilă a răbufnit după ultima accidentare a fotbalistului: "Este strigător la cer"

Tatălui lui Valentin Mihăilă, Marian, nu-și explică accidentările dese ale fiului său.

Jucătorul Parmei a părăsit terenul în lacrimi la meciul cu Genoa, după ce a suferit o nouă accidentare.

"Problema este că prea repede a ieșit de pe teren, adică te recuperezi la un picior timp de două luni de zile, iar acum intervine la celălalt. Păcat, copilul se pregătește bine și își face datoria, este apreciat la Parma de tot staff-ul și toată lumea, iar el nu poate să dea randamentul care trebuie", a spus Marian Mihăilă pentru Fanatik.

ADVERTISING

"Vali nu dă vina pe antrenamente și pregătiri, pentru că este de aproape doi ani în Italia, s-a acomodat și nu mai are probleme. Problema este asta (n.r. accidentările dese), trebuie să descoperim din alimentație. Alimentația este de sportiv, nu se abate. Este strigător la cer. Când vrei să joci, să demonstrezi că meriți să joci… Vedem, va face un RMN și toate drumurile duc spre o nouă ruptură musculară, durerile au fost la fel", a adăugat tatăl fotbalistului.

Valentin Mihăilă (23 de ani) a jucat doar 12 meciuri în acest sezon pentru Parma, în care a reușit 3 goluri și trei pase decisive.

ADVERTISING

El a fost transferat de Parma de la Universitatea Craiova în luna octombrie a anului 2020, în schimbul a 9,1 milioane de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇