Superliga: U Cluj încurcă și Universitatea Craiova în debutul noului sezon

Superliga: U Cluj încurcă și Universitatea Craiova în debutul noului sezon

Universitățile Cluj și Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida disputată în etapa secundă a Superligii din România, stagiunea competițională 2022/2023.

În acest al doilea egal la rând al ambelor combatante, marcatori au fost Ioan Filip de la gazde, respectiv Paul Papp de la craioveni.

Prima parte a fost una dominată categoric de clujeni, clujeni care au fost nevoiți să plece la Mediaș pentru partidele de pe teren propriu, din cauza festivalului Untold care va avea loc pe Cluj Arena.

Total meritat, gazdele ardelene au deschis scorul prin Filip, în minutul 6, după o fază fixă la care experimentatul jucător în alb și negru a reluat cu sete din 6 metri în plasa lui Lazar.

După dominația indiscutabilă din primul mitan, fața Craiovei s-a schimbat total după revenirea de la cabine. În minutul 64, la un corner, Papp, singurel în careul mic, s-a înălțat perfect și a reluat în gol pentru o egalare cumva meritată a oltenilor.

ADVERTISING

Șepcile Roșii îi încurcă până la urmă și pe olteni, scor final 1-1, așa cum s-a întâmplat și runda trecută în fața FCSB-ului. Balint rămâne fără victorie la Craiova, după 2-2 cu Sepsi și 1-1 cu Vllazhnia, impresia generală fiind că egalul a fost rezultatul meritoriu după evoluția Craiovei din al doilea mitan.

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea - R. Romeu, Ilie, Ispas, Pârvulescu - Remacle, R. Pires, I. Filip - Chipciu, Ad.Bălan, Ely Fernandes.
Rezerve: Brănescu, Baravykas, Piţian, Briceag, Haită, Purece, Hofman, Moraru, Boiciu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

U Craiova: Lazar - Martic, Papp, Screciu, Vătăjelu - Baiaram, Creţu, Vînă - Cîmpanu, Markovic, Ivan.
Rezerve: Rusu, Găman, Da Silva, Sala, Nistor, Gustavo, Roguljic, Koljic.

Arbitru: C. Popa.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!