Superliga: Rapid spulberă Farul într-un meci cu două eliminări

Superliga: Rapid spulberă Farul într-un meci cu două eliminări

Rapid a învins, luni, scor 5-0, Farul Constanța, în etapa a 13-a din Superliga.

Prima repriză a fost una perfectă pentru Rapid, care marcat de trei ori. Andrei Borza a deschis scorul în minutul 13, cu un șut plasat cu dreptul de la marginea careului, după ce Boupendza a dat primele emoții la poarta lui Buzbuchi cu un șut moale, în minutul opt.

Apoi, în minutul 30, Petrila l-a învins și el pe Buzbuchi din apropiere, cu un șut pe jos, după o recuperare excelentă în 16 metri a rapidiștilor și o pasă scurtă în lateral a lui Christensen. Alexandru Pașcanu a marcat și el cu un șut din voleu, din prima, din interiorul careului, după o minge trimisă din corner.

ADVERTISING

Rapidiștii au lăsat-o mai moale în repriza secundă. Denis Alibec a avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 64. În minutul 72, Alex Dobre a înscris și el pentru Rapid și a completat seara perfectă a giuleștenilor, cu un șut plasat cu stângul.

În minutul 82, Gabriel Dănuleasă a fost eliminat cu "roșu" direct după un fault din postură de ultim apărător. În minutul 90, Jakub Hromada a fost, la rândul său, eliminat după o intrare cu talpa pe piciorul lui Nicolas Popescu.

În prelungirile meciului, Alex Dobre a reușit dubla: a venit lansat și a înscris din plonjon, din careu, după o centrare din dreapta.

ADVERTISING

În urma succesului, Rapid a urcat pe locul 10 în clasamentul Superligii, cu 16 puncte, în timp ce Farul a căzut pe poziția a 12-a, cu 13 puncte.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!