Superliga: Meciul dintre U Cluj și Poli Iași a fost oprit și se va relua luni

Superliga: Meciul dintre U Cluj și Poli Iași a fost oprit și se va relua luni

Partida din Superligă dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost oprită până la urmă și ea se va relua luni, având în vedere condițiile meteo absolut speciale.

Ploaia torențială care a început să cadă la Cluj a făcut terenul impracticabil. Duelul se va relua mâine, de la 13:00, din minutul 54, de la scorul de 0-0. Meciul a fost oprit la debutul reprizei secunde, orașul Cluj-Napoca fiind vizat de o avertizare meteo de ploi și vijelii de tip portocaliu.

La 0-0, repriza secundă începuse de câteva secunde, însă arbitrul Flueran s-a văzut obligat să trimită jucătorii la cabine, din cauza unei furtuni violente. Vântul era atât de puternic, încât mai multe panouri publicitare au fost mutate câțiva metri mai încolo, putând afecta fotbaliștii.

Motivul pentru care a fost întrerupt meciul U Cluj - Poli Iași! Jucătorii s-au refugiat în vestiare

Jocul s-a reluat șapte minute mai târziu, însă în minutul 54, același Flueran a făcut semn din nou către jucători să intre la vestiare, având în vedere că terenul mustea de apă, iar mingea nu mai sărea absolut deloc.

ADVERTISING

Flueran a revenit pe gazon după o oră, conform regulamentului, dar mingea sărea doar în anumite porțiuni ale gazonului, iar în altele nu, el luând decizia de a amâna partida.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!