Superliga: Hermannstadt învinge Craiova și complică lupta pentru play-off

Superliga: Hermannstadt învinge Craiova și complică lupta pentru play-off

AFC Hermannstadt a dispus de CS Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, în primul meci al zilei de duminică din Superligă, în stagiunea competițională 2023/2024, etapa cu numărul 19.

Gabi Iancu și Oroian au adus golurile victoriei sibiene, în timp ce Alexandru Mitriță puncta golul de onoare al oltenilor.

A fost o partidă frumoasă într-o după-amiază splendidă și însorită de decembrie pe malul Cibinului. Toate golurile au fost reușite în partea secundă, primele două la o distanță de nici 60 de secunde unul de altul. Iancu a reușit un gol splendid de la circa 20-25 de metri, șut și deviat e adevărat de Danciu, pentru ca Mitriță să egaleze după o fază impetuoasă în careul rival.

Hermannstadt - Craiova, debut spectaculos de repriză secundă: 3 goluri în 10 minute

Oroian a stabilit scorul final cu un șut din mijlocul careului, după o deviere norocoasă. Sibiul urcă pe 5 în play-off cu 28 de puncte, în timp ce Craiova ratează șansa de a urca pe 2 și de a veni la doar 2 puncte în spatele liderului FCSB.

ADVERTISING

Este prima înfrângere pentru bulgarul Petev de la venirea sa pe banca tehnică a Craiovei, care până acum a bifat numai victorii cu fostul selecționer al naționalei de la sud de Dunăre.

Echipele de start:

Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, Stoica, Butean – Balaure, Murgia, Alhassan, Jipa – G.Iancu, D. Paraschiv.

Universitatea Craiova: Popescu – Căpăţînă, Creţu, Raul Silva, Bancu – Danciu, Kurtic – Roguljic, Mitriţă, A. Ivan – Koljic.

Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti).

INFO: 4.527 de fani au fost prezenți la meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!