Superliga: FCSB se împiedică de Petrolul la ultima fază și pierde puncte la Ploiești

Superliga: FCSB se împiedică de Petrolul la ultima fază și pierde puncte la Ploiești

FCSB a remizat, scor 2-2, sâmbătă, cu Petrolul Ploiești în etapa a 14-a din Superliga României.

Derby-ul Petrolul – FCSB a început, practic, de la 1-0 pentru „roș-albaștri”, care au marcat la prima șansă, prin Damjan Djokovic, care a șutat puternic din prima cu stângul la o minge bâlbâită de un fotbalist al „Lupilor galbeni”.

Prima repriză a fost dominată copios de FCSB, însă echipa lui Elias Charalambous n-a reușit să mai marcheze și la pauză s-a intrat cu 1-0.

Startul reprizei secunde a adus un noul gol marcat de FCSB, prin Alexandru Băluță în minutul 52, care e la prima reușită a sa în tricoul "roș-albaștrilor". Băluță a trimis în poartă minge pe care portarul Petrolului, Zima, s-a chinuit să o respingă, însă balonul trecuse deja linia porții.

ADVERTISING

În minutul 70, Jair a redus din diferență cu un gol marcat din lovitură liberă. La ultima fază, arbitrul Radu Petrescu a dictat un penalty pentru Petrolul, transformat de Gicu Grozav în minutul 90+7, după un fault al lui Ngezana în careu la brazilianul Jair.

În urma egalului, FCSB a acumulat 31 de puncte, la patru puncte de urmăritoarea CFR Cluj, care are un meci mai puțin disputat.

FCSB urmează să întâlnească Rapid București, duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, într-un meci din ultima etapă a turului.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!