Superliga: FCSB câștigă cu Poli Iași și continuă parcursul perfect din campionat

Superliga: FCSB câștigă cu Poli Iași și continuă parcursul perfect din campionat

FCSB a câștigat cu 2-1 în fața lui Poli Iași, pe Arena Națională, în etapa a 6-a din Superliga României.

Vizita lui Poli Iași la București, pentru meciul cu FCSB, a fost un meci pe care echipa lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous l-a dominat copios în prima repriză.

Andrea Compagno a ratat două șanse mari de gol, cu șuturi pe lângă poartă și în goalkepeer-ul Ailenei, din interiorul careului. Ovidiu Popescu a spart gheața pe Arena Națională, la primul meci al sezonului pentru FCSB pe cel mai mare stadion al țării, în minutul 44.

ADVERTISING

Popescu a șutat puternic de la 18 metri, fără speranțe pentru portarul advers. Mingea s-a oprit în plasă și a declanșat bucuria pe Arena Națională. La pauză s-a intrat cu avanataj minim pentru FCSB, cu toate că Poli Iași a reușit să marcheze un gol excelent prin Marchioni, care a prins un șut violent de la aproximativ 20 de metri, pe jos, fără speranțe pentru Târnovanu. Reușita sa a fost anulată pentru un henț făcut în prealabil.

Repriza a doua a curs fără prea mari ocazii de gol până în minutul 68, când Darius Olaru a reușit să înscrie și el cu un șut din unghi, din careu pe jos, și a făcut 2-0. Gabriel Vașvari a reaprins speranțele pentru Poli Iași și a făcut 2-1 cu un gol marcat în urma unui șut perfect din unghi, care l-a surprins pe Ștefan Târnovanu, a șters bara și a scuturat plasa, la colțul scurt.

ADVERTISING

În urma succesului, FCSB continuă parcursul perfect din Superligă, cu cinci victorii din cinci meciuri jucate. FCSB e lider în clasament, cu 15 puncte și doar trei goluri primite, dar și cu un meci mai puțin disputat față de urmăritoarele Universitatea Craiova (14 puncte) și Petrolul (11 puncte).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!