Superliga: Craiova lui Rotaru o învinge pe cea a lui Mititelu și e gata de play-off

Superliga: Craiova lui Rotaru o învinge pe cea a lui Mititelu și e gata de play-off

CS Universitatea Craiova a dispus în deplasare de FCU Craiova 1948, scor 2-1, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Deși Craiova lui Mititelu a condus la pauză după golul lui Chițu, minutul 45, oamenii lui Petev au întors soarta partidei, prin goluri semnate de Mitriță și Baiaram, minutele 70 și 77, ultimul după o neașteptată lovitură de cap.

Trei puncte ca de aur pentru Craiova lui Rotaru, care intră în playoff cu 25 de puncte, așadar la 7 puncte distanță de lidera FCSB.

GOOOL! FCU Craiova - Univ. Craiova 1-0. S-a aprins derby-ul! Chițu deschide scorul în minutul 45+4!

FCU Craiova se zbate la retrogradare, cu noul antrenor de acum Nicolo Napoli pe bancă, revenit pentru a zecea oară la club. În clasament, gruparea lui Mititelu este pe primul loc de baraj, la 2 puncte peste Dinamo și trei peste Voluntari.

ADVERTISING

CSU Craiova va avea un prim meci greu în play-off, în deplasare la CFR Cluj.

Meciul a fost întrerupt în două rânduri în primele 7 minute, din cauza torțelor aruncate pe gazon de ultrașii celor două formații. 12.111 spectatori au fost prezenți la meci.

Notăm și faptul că Vladimir Screciu (24 de ani) s-a accidentat în minutul 55 al meciului, o veste proastă pentru selecționerul Edi Iordănescu, având în vedere că olteanul este om de bază la lotul României.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!