Superliga: CFR Cluj se împiedică de Oțelul, la Galați, și pierde puncte importante

Superliga: CFR Cluj se împiedică de Oțelul, la Galați, și pierde puncte importante

Oțelul Galați și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în etapa a 27-a din Superliga României.

Două ocazii ratate de Alexandru Pop, în minutul 19 și în minutul 21, când Răzvan Sava a intervenit de fiecare dată salvator la șutul din șase metri și la lovitura de cap din apropiere, au anunțat o reușită de senzație a atacantului Oțelului.

Alexandru Pop a deschis scorul în minutul 36 cu execuție fabuloasă din lovitură liberă. Răzvan Sava n-a mai putut interveni la șutul puternic trimis în diagonală. Totuși, CFR Cluj s-a trezit repede și a reușit egalarea până în pauză, prin Philip Otele, care a reluat în plasă din apropiere, după o respingere de pe linia porții la un șut violent din afara careului.

ADVERTISING

Repriza a doua a început tot cu Oțelul având ocaziile mai mari. Bodișteanu a șutat moale, din apropiere, după o centrare bună din dreapta. Replica CFR-ului a venit prin Daniel Bîrligea, care a reluat pe lângă poartă în minutul 79, din interiorul careului după o minge venită din stânga atacului.

CFR Cluj a întors scorul și a preluat conducerea în minutul 88, după ce Tachtsidis a transformat un penalty obținut de Bîrligea și care a avut nevoie de 5 minute de analiză VAR pentru a fi acordat. N-a fost, însă, ultimul gol al partidei. Cisotti a transformat, la rândul său, un penalty acordat de arbitrul Andrei Chivulete după un fault în careu al lui Muhar.

ADVERTISING

S-a terminat 2-2. În urma rezultatului, CFR Cluj acumulează 49 de puncte după 28 de meciuri, la nouă puncte distanță de liderul FCSB (58), care are un meci mai puțin disputat. Rapid a rămas, pentru moment, pe locul 3 în clasamentul din Superligă, cu 48 de puncte, dar cu un meci mai puțin jucat față de CFR.

De partea cealaltă, Oțelul acumulează 33 de puncte și rămâne pe locul 11.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!