Șumudică pune capăt speculațiilor apărute dupa înfrângerea cu Young Boys Berna

Șumudică pune capăt speculațiilor apărute dupa înfrângerea cu Young Boys Berna

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii săi au avut „nopţi albe” după eşecul cu Young Boys Berna din Liga Campionilor, dar a precizat că formaţia sa trebuie să-şi revină mental şi fizic pentru a câştiga partida cu Farul Constanţa din etapa a 5-a a Ligii I.

„Orice eşec este greu de digerat, e clar că a fost un meci dificil cu Young Boys, o echipă pe care CFR nu a reuşit să o învingă în mai multe partide. Au fost nopţi albe cum se întâmplă la antrenori şi la jucători, pentru că şi jucătorii au suferit foarte mult. Dar trebuie să ridicăm capul şi să mergem înainte. Avem şansa să vină un meci foarte repede, cu Farul, pe care va trebui să îl tratăm ca atare şi să îl câştigăm dacă vom putea să ne revenim mental şi fizic”, a afirmat Şumudică.

ADVERTISING

"Farul este o echipă bună antrenată din nou de Hagi. Este o echipă care joacă fotbal şi care are o anumită filozofie de joc. Va fi un meci extrem de greu, mai ales că vine la două zile după un eşec şi nu e uşor să readuci jucătorii cu picioarele pe pământ. Dar eu sper să o fac şi toată lumea să înţeleagă că avem nevoie de cele trei puncte. Farul nu a primit niciun gol până acum, deci e o echipă bună. Şi e clar că adversarii vor fi mai proaspeţi ca noi la ora jocului", a adăugat tehnicianul.

Întrebat dacă în contractul său există o clauză conform căreia poate fi demis fără compensaţii financiare dacă nu califică echipa în grupele Europa League, Şumudică a răspuns: "Asta ar trebui să vorbiţi cu cei care au făcut contractul, cu juristul clubului şi o să vă dea răspunsul exact. Nu cred că ar trebui să discutăm despre această situaţie. Eu nu am avut nicio discuţie în acest sens, am vorbit şi azi dimineaţă cu cei din conducere. Dacă vreţi să aflaţi mai multe, puteţi să vorbiţi cu dânşii, eu niciodată nu fac public contractul în faţa presei. Cine a spus că aş pleca? Atâta timp cât conducerea nu a spus, comentatorii de la televizor şi cei din ziare pot spune ce vor. Eu am un contract valabil cu CFR Cluj şi dacă facem un bilanţ din 10 meciuri am câştigat 7, am făcut 1 egal şi am pierdut 2. Dar nu e problema mea, eu nu pot să discut despre asta, există conducerea clubului. Şi vreau să închei acest subiect. Nu am avut nicio discuţie în acest sens nici după meciul de la Berna, nici astăzi, probabil eram anunţat. Ce se speculează în presă de foarte multe ori sunt zvonuri. Eu când am venit la CFR am semnat un contract pe care vreau să-l respect".

ADVERTISING

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, vineri, de la ora 21:30, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇