Șumudică face plângere la FIFA după ce a fost dat afară de turci

Șumudică face plângere la FIFA după ce a fost dat afară de turci

Antrenorul român Marius Şumudică a anunţat luni pe Twitter că nu a primit nicio compensaţie financiară după ce a fost demis de clubul turc de fotbal Malatyaspor şi se va adresa FIFA.

„Este momentul să-mi iau rămas bun de la Malatya, de la fanii săi minunaţi şi de la foştii mei jucători şi de la staff. Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la club pentru sprijinul acordat în aceste luni. A fost greu, dar am muncit mult şi am avut cele mai bune intenţii. Malatya mi-a reziliat contractul. Nu este adevărat că am primit vreo compensaţie financiară. Va fi un proces la FIFA pentru a determina cum ar trebui să se termine lucrurile între mine şi club”, a declarat Şumudică.

ADVERTISING

"Îi doresc numai bine lui Malatyaspor şi sper să se menţină în prima divizie la finalul sezonului", a adăugat tehnicianul.

Clubul Malatyaspor, aflat pe ultimul loc în prima ligă turcă de fotbal, a anunţat, luni, despărţirea de Marius Şumudică, într-un comunicat postat pe Twitter.

Şumudică o pregătea pe Yeni Malatyaspor din data de 8 octombrie, când a preluat formaţia ce se afla pe poziţia a 17-a în Super Lig, semnând un contract valabil până la finalul sezonului.

Malatyaspor avea în acel moment 6 puncte din 8 etape, iar acum se află pe locul 20, cu 16 puncte din 23 de partide.

ADVERTISING

Sâmbătă, Fatih Karagumruk SK (locul 11) a învins-o pe Malatyaspor cu 1-0, în etapa a 24-a.

În vârstă de 50 de ani, Marius Şumudică a mai antrenat în cariera sa formaţiile Rocar Bucureşti, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, FC Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep şi Rizespor.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!