Șumudică dezvăluie de ce e îngrijorat înaintea meciului din Gibraltar: E clar că ei au acest avantaj

Șumudică dezvăluie de ce e îngrijorat înaintea meciului din Gibraltar: E clar că ei au acest avantaj

Antrenorul formației CFR Cluj, Marius Șumudică, a vorbit despre confruntarea cu Lincoln din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Șumudică spune că echipa din Gibraltar e avantajată de faptul că meciul se va disputa pe teren sintetic.

"Terenul sintetic oprește viteza de joc, trebuie să fim foarte atenți. Mingea nu sare foarte mult, se oprește. Sunt alte condiții față de un teren normal de iarbă. Este clar că ei au avantajul acestui teren, având în vedere că aici își joacă toate meciurile din campionat, dar fotbalul e fotbal. Și dacă joc pe nisip, tartan sau ciment, din punct de vedere al valorii nu cred că se pune problemă și va trebui să plecăm cu un rezultat pozitiv, care să ne dea liniște la meciul retur”, a spus Șumudică.

ADVERTISING

De asemenea, Șumudică a analizat și lotul grupării Lincoln.

"Au câțiva jucători, i-am urmărit foarte bine. Au câțiva jucători de calitate, care au jucat în liga a doua și a treia din Spania. Sunt jucători cu calitate, care îți pot pune probleme dacă nu iei jocul în serios. Sper să fim concentrați, încerc să le transmit jucătorilor motivația mea pentru a nu avea surprize", a mai spus antrenorul.

CFR Cluj este calificată în turul 2 din Liga Campionilor, unde o va întâlni pe Lincoln Red Imps din Gibraltar.

ADVERTISING

Meciul tur va avea loc marți, de la ora 19:00, LIVE pe SpotMedia.ro. Returul va fi pe 28 iulie, de la ora 20:30, la Cluj-Napoca.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!