Ștefan Iovan, declarație plină de sinceritate după ce FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua: "Trăim în România!"

Ștefan Iovan, declarație plină de sinceritate după ce FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua: "Trăim în România!"

Ștefan Iovan (62 de ani), căpitanul echipei Steaua București în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, a vorbit despre accesul FCSB pe Stadionul Steaua.

După negocierile eșuate pentru meciul cu Dinamo, FCSB a primit în mod oficial acces pe arena din Bulevardul Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj din Superliga României.

La aflarea acestei vești, Ștefan Iovan a făcut o declarație plină de sinceritate despre accesul primit de FCSB pe Stadionul Steaua.

Iovan, care a condus Steaua din teren - din postura de căpitan - în finala câștigată de "militari" la loviturile de departajare contra Barcelonei - nu crede că e normal ca FCSB să fie primită în Ghencea.

ADVERTISING

”Ei știu, ei au actele, au totul la îndemână și atunci, dacă s-a verificat și s-a văzut că este voie, asta este. Dar toate lucrurile astea nu le aflați decât de la cei care au fost implicați 100% în aceste lucruri, ei știu cel mai bine.

A fost Corpul de Control al prim-ministrului la noi la club, cei care au discutat sunt direct responsabili de asta.

Eu, după cum știu, cum a plecat FCSB de aici, a luat tot, a luat casa, a luat țigla, cărămida, gazonul, toate… nu știu dacă e normal că a fost primită, dar trăim în România.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Talpan, la un moment dat, îl acuza pe Becali că vrea să fure identitatea Stelei, dar acesta a spus că dorește să joace în Ghencea doar cât nu este Arena Națională disponibilă.

Eu aș fi fost preocupat, mai bine, să promoveze echipa, să avem acționari, să nu ne mai chinuim prin divizia B și după aceea să vedem să umplem stadionul, dacă cumva vom intra. Sunt alte priorități, spun eu, decât dușmănia asta între Becali și Steaua. Mai sunt și alte lucruri în lume”, a declarat Ștefan Iovan, potrivit iamsport.ro.

ADVERTISING

FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 6 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua și va fi tranmisă LIVE TEXT de SpotMedia.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!