Spania și Germania, victorii la limită în Nations League. Iată toate rezultatele de sâmbătă din Europa

Spania și Germania, victorii la limită în Nations League. Iată toate rezultatele de sâmbătă din Europa

Spania și Germania, marile vedete din Divizia A a Nations League, au câștigat sâmbătă seara la limită partidele lor din runda cu numărul 3 a actualei ediții a recent înființatei competiții de către UEFA.

În prima divizie, grupa 4, Spania a trecut de Elveția cu 1-0, gol marcat de Oyarzabal în minutul 14, reușind să își păstreze primul loc. De partea cealaltă, Germania s-a cam chinuit în Ucraina, scor 2-1, scor care o ajută să urce pe locul secund în grupă. Mattias Ginter (20) și Leon Goretzka (49) au marcat pentru nemți, în timp ce gazdele punctau prin Ruslan Malinovskyi, minutul 76. În clasament, Spania are 7 puncte, urmată de Germania cu 5, Ucraina cu 3 și Elveția cu doar o lungime.

ADVERTISING

Grupa 1 din Divizia C și-a disputat și ea jocurile, iar Luxemburg a făcut o surpriză, trecând acasă de Cipru cu 2-0, ambele goluri fiind aduse de Sinani în minutele 12 și 26. Muntenegru a dispus cu același scor de Azerbaidjan, iar la Podgorica au punctat Jovetici și Ivanovici. Ex-iugoslavii sunt liderii grupei cu maxim de puncte, 9, fiind urmați de Luxemburg cu 6, azerii cu trei puncte și Cipru cu 0.

Mircea Lucescu a alcătuit un prim "11" al jucătorilor antrenați de el: Doar un român a prins loc în echipă

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fine, au mai fost trei meciuri din ultima divizie, D, disputate tot sâmbătă. În grupa 1, Feroe și Letonia au remizat, scor 1-1, în timp ce Andorra și Malta au făcut și ele un egal, dar fără goluri, scor 0-0. Feroe e lidera aici cu 7 puncte, urmată de Letonia cu 3 și de Malta și Andorra, ambele cu 2 lungimi. În grupa 2 din din Liga D, Gibraltar a trecut cu 1-0 în deplasare de Liechtenstein, gol marcat de Barr în minutul 10.

Gibraltar e lideră în grupă cu 6 puncte, urmată de Liechtenstein cu trei și de San Marino cu 0.

ADVERTISING

Amintim că duminică România va da piept în deplasare cu Norvegia în Nations League de la ora 19, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Citește și alte subiecte din sport interesante doar pe SpotMedia.ro:

Ce-a însemnat victoria cu Simona Halep pentru Iga Swiatek

Ce schimbări va face Mirel Rădoi în echipa României după înfrângerea din Islanda

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!