Sorana Cîrstea știe cum a reușit Kvitova să o învingă: Aspectul care a făcut diferența

Sorana Cîrstea știe cum a reușit Kvitova să o învingă: Aspectul care a făcut diferența

Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) știe cum a fost învinsă de Petra Kvitova în semifinalele turneului de la Miami.

Petra Kvitova s-a calificat în finala turneului de la Miami după ce a trecut de Sorana Cîrstea, scor 7-5, 6-4, meci în care a revenit de la 5-2, 5-3 și 40-15 pentru româncă.

După partida de la Miami, Cîrstea a dezvăluit că Kvitova a fost mai agresivă și a jucat foarte bine tactic, de aceea a învins-o și a eliminat-o din turneu cu un pas înainte de finală.

De asemenea, Sorana a spus că serviciul său a fost unul slab.

ADVERTISING

"Să fiu sinceră am servit destul de slab și cu 1 și cu 2. Știam că Petra este o jucătoare agresivă pe a doua mea minge la și de aceea trebuia să risc mai mult cu această execuție numai că nu am făcut acest lucru. Am plătit prețul!

Petra este o jucătoare foarte agresivă și a jucat un meci foarte bun tactic. Am fost adversare de foarte multe ori și pot deja să îmi dau seama când joacă bine și când nu.

Când au fost momentele importante Petra Kvitova a accelerat și mai mult, a fost și mai agresivă

Eu în loc să rezist, m-am retras un pic înapoia liniei de fund. Așa cum am zis, s-a jucat meciul la 5-3 și mingile accelera de set. Apoi, am căzut un pic în următoarele 4-5 ghemuri și la nivelul ăsta, în care nu ești sută la sută, poate să-ți piardă meciul", a spus Sorana Cîrstea, conform ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!